Mijn mooiste

Dit is Sissi, voluit Sissi Elisabeth van Flynn-I-Noor. Zij was mijn eerste Tervuerense en ik zal haar nooit vergeten. Zo mooi, zo trouw en zo lief.

Wie het leuk vind kan hier onze verhalen van onze honden volgen.

dinsdag 13 mei 2014

Dieven

Afgelopen donderdagochtend. Conny was in de moestuin aan het werk en Thore was samen met Levi buiten aan het spelen. Ze hadden net binnen allemaal een halve schapenkop op liggen kluiven en de rest lag nog uit te buiken in de keuken.

De avond ervoor had Conny 40 kilo eend gehaald en op de picknicktafel gezet om te laten ontdooien om dan in porties te verpakken en dan weer in de vriezer. Omdat het behoorlijk regende had ze de deksels van de dozen gehaald dan ontdooit alles wat sneller, omdat de kou er uit kan.

Ondertussen hadden Thore en Levi dus ontdekt dat er wel wat lekkers op de tafel stond en ja hoor, dat was bingo natuurlijk.

Conny komt de moestuin uitgelopen en hebben de heren een doos half van tafel getrokken en allebei een eendenkarkas gejat en liggen die heerlijk op te kluiven.

Ze hadden dus al een kop op van 600-700 gram en nu gaat er ook nog een eendenkarkas in van ruim een kilo.
  
 
 
 
Nou dat hebben we geweten, Levi lag te ruften als een giertank en Thore was zo vol gegeten dat hij eigenlijk de hele middag heeft liggen slapen.
 
 
Thore was wel zo slim om de helft van zijn karkas te begraven naast de regenton onder het grind en die 's avonds weer op te graven en op te eten. Hij is zo verstandig dat als hij genoeg heeft dan stopt hij met eten, want hij weet dat er toch altijd eten is.




 
 
 
De doerakken hebben in iedergeval genoten.
 
 
Erik.
 


2 opmerkingen:

  1. Haha jong geleerd is oud gedaan, dus dat wordt opruimen het vlees, voor kleine en grote dieven.
    Gr. Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het superslim van Thore om de helft die hij niet op kon te begraven. Dat zou bij onze bastaard boerenfox echt niet opkomen :-))).
    Groetjes van Gon

    BeantwoordenVerwijderen