Mijn mooiste

Dit is Sissi, voluit Sissi Elisabeth van Flynn-I-Noor. Zij was mijn eerste Tervuerense en ik zal haar nooit vergeten. Zo mooi, zo trouw en zo lief.

Wie het leuk vind kan hier onze verhalen van onze honden volgen.

zaterdag 7 december 2013

Storm

De storm is weer voorbij.

Ondanks het slechte weer en de harde wind, gaan de honden toch graag naar buiten.
Vooral Levi en Falco zijn gelijk buiten, zodra de deur open gaat.

Alles wat voorbij komt waaien, proberen ze te pakken en spelen er mee. Ook een oude sok.

 
Maar als Falco het fototoestel ziet, komt hij gelijk naar je toe.

 
 


En dan weet je natuurlijk wel wie er gewonnen heeft. Hij laat het in ieder geval graag voor komen, dat hij de winnaar is.

We hebben vandaag het hok achter Levi weer vol gelegd met brandhout. Het was gisteren precies op, dus dat was goed gepland. Met dit koude en sombere weer is het binnen toch gezellig met de houtkachel aan.

Wij hebben in het voorhuis geen cv, alleen een houtkachel. Dit is voor ons normaal geen probleem, maar met de storm hadden we zulke rare windstoten iedere keer, dat de rook af en toe uit de kachel de kamer in kwam. En dan is het toch een stuk ongezelliger.
Vooral als je dan met z'n allen in het voorhuis sinterklaasavond viert en je telkens zo'n rookwolk naar binnen ziet komen. Maar later op de avond werd de wind wat minder en ging het goed.

We zijn er gelukkig weer goed door gekomen, zonder al te veel schade.

De andere dieren op de boerderij hebben gelukkig ook niks aan de storm over gehouden en kunnen nog steeds lekker in hun hokken slapen. Ook de wollies, die hier nu een week zijn.



Erik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten