Mijn mooiste

Dit is Sissi, voluit Sissi Elisabeth van Flynn-I-Noor. Zij was mijn eerste Tervuerense en ik zal haar nooit vergeten. Zo mooi, zo trouw en zo lief.

Wie het leuk vind kan hier onze verhalen van onze honden volgen.

donderdag 16 oktober 2014

droogkast

Aangezien Conny al 3 drogers had draaien en eigenlijk nog vond dat er te weinig en alleen klein spul in kon heb ik een droogkast gemaakt.

Het heeft wel even geduurd voor alles werkte zoals ik het wilde, maar nu draait hij perfect en op volle toeren.Onze eigen Ivardroger met dank aan Ikea.

Deze kwam de laatste 2 weken goed van pas toen er een grote lading gedroogd moest worden zodat het op tijd mee kon naar zweden. Een dag voor vertrek had ze alles droog, verpakt en verstuurd. Was nog even stressen want haar allereerste droger de Bohmann had de geest gegeven en dan vallen er gelijk heel wat kilo's af om te drogen. Uiteindelijk is er 16 kg vertrokken naar Zweden, lekkere snacks voor Rushy en Sim.

De kleine drogers gebruikt ze buiten voor de kippennekken die meuren te hard om binnen neer te zetten.

In de kast liggen nu konijnenoren, runderoren, bullepezen, huidrollen, geelhaar, runderneuzen kippenpootjes, eendenvoetjes, long enz en dat gaat super.Onderin ligt een opvang mat voor lekvocht en vet anders trekt alles in het hout en gaat het straks te hard stinken.




oren

huidrollen

neuzen

lamspens ideaal om mee te trainen en als snack


Erik.

1 opmerking:

  1. En wat zijn Rushy en Sim weer blij met zo'n voorraad lekkers voor de lange Zweedse winter. Namens hen en ook mijzelf nogmaals veel dank. De zakken zijn allemaal in de hoed (dakkoffer) gegaan, zodat de spullen in de aanhanger niet ook zo gingen ruiken. En in de auto konden we die voor honden heerlijk ruikende snacks natuurlijk niet zetten, de hele dag die verleiding ruiken...

    BeantwoordenVerwijderen