Mijn mooiste

Dit is Sissi, voluit Sissi Elisabeth van Flynn-I-Noor. Zij was mijn eerste Tervuerense en ik zal haar nooit vergeten. Zo mooi, zo trouw en zo lief.

Wie het leuk vind kan hier onze verhalen van onze honden volgen.

woensdag 6 mei 2015

Hieperdepiep Hoeraaaaaaaaaaaa

Maandag 4 mei is onze grote Beer 3 jaar geworden.

Lieve lieve Levi, ontzettend grote knuffel beer 25 maanden geleden alweer kwam je bij ons wonen en wat een genot om jouw in ons midden te hebben gekregen. 

Na alles wat jij hebt meegemaakt in die eerste 4 maanden van je puppieleven daar zijn geen woorden voor. 

Gelukkig kwam Wim in jouw leven en hij heeft je een geweldig thuis gegeven. Toen jij 11 maanden was ben je bij ons komen wonen omdat Wim het beste met jouw voor had en wat zijn we daar blij en trots op.

Hier ben je de roedelleider geworden en met allemaal dikke maatjes, alleen met Falco botst het vaak maar dat neem jij voor lief en zet hem dan weer terug op zijn plaats.

Lieve grote beer we hopen dat je heel oud mag worden en vooral tijd dikke vriendjes blijft met Quintus en Thore. Jullie zijn een drie eenheid waar niemand tussen komt.


Een lekkere penstaart met zalmsnippers en gedroogde eendenvoetjes en als topping een 
flinke hoeveelheid slagroom en gedroogde kiptips.



Zo dat is lekker smullen, niemand die in de buurt van de taart durfde te komen totdat Levi genoeg had en de restjes op liet eten door Max.


Dikke pakkerd van ons allemaal.


Erik.



2 opmerkingen:

  1. Lieve Levi, van harte hoor! Wat ben jij een mazzelkont dat je bij deze grootse familie terecht bent gekomen! Het verhaal van Erik ontroerde mij gewoon. Nog heel veel jaren Levi! Knuffel van Peter en Gonny. Oh ja, ook van Rushy en Sim natuurlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo grote lieve mooie reus heb jij ff een heerlijk maaltje gehad op je verjaardag :-). Jacq

    BeantwoordenVerwijderen